ŞANLIURFA / SİVEREK - Siverek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Siverek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Karakoyun Mahallesi Selahaddini Eyyubi Bulvarı No 40/A
Vizyon
Vizyonumuz Biz bilinçli, çağdaş, teknolojik gelişmelere cevap verecek bir yapıda; Örgün ve Yaygın eğitimde her yaştaki bireylere mesleki ve teknik eğitim-öğretim alanında, gelişmelerine önderlik yapabilmek; öğrencilerimizin mesleğinde bilgili, becerili, kendine güvenen, deneyimli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak; kendisine ailesine topluma yararlı, üreten, kendini yenileyen, iş ahlakına uymayı prensip edinen, sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilen, nitelikli iş gücünü yetiştirmek için varız
Misyon
Misyonumuz: Öğrenmeyi öğrenmiş, sektörde tercih edilen mesleki nitelikli eleman yetiştirmek. Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü benimsemiş bireyler yetiştirmektir.
kalorifer
Ulaşım
GAP HAVA LİMANINA UZAKLIK 54 KM, DİYARBAKIR HAVA LİMANINA UZAKLIK 80 KM´DİR. SİVEREK´TEN TÜRKİYENİN HER YERİNE GÜNLÜK ÇALIŞAN ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS BULUNMAKTADIR.
Servis Bilgisi
ŞEHİR İÇİ ULAŞIM HASTANE YAVUZLAR DOLMUŞ HATTI GÜZERGAHINDA OLUP 15 DK BİR DOLMUŞ GEÇMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
ŞEHRİN GÜNEY TARAFINDA SİVEREK-ŞANLIURFA YOLU ÜZERİ GÜLPET DİNLENME TESİSLERİ ARKASINDADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ SİVEREK MERKEZE 3 KM UZAKLIKTA SİVEREK-ŞANLIURFA YOLU ÜZERİNDEDİR. ŞANLIURFA´YA UZAKLIK 90 KM, DİYARBAKIR´A UZAKLIK 85 KM´DİR.
VELEYBOL VE FUTBOL TENİS ETKİNLİKLERİNE İLÇE DÜZEYDE KATILMAKTADIR.