Siverek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://siverekmtal.meb.k12.tr
Adres : Karakoyun Mahallesi Selahaddini Eyyubi Bulvarı No 40/A
VİZYON : Vizyonumuz Biz bilinçli, çağdaş, teknolojik gelişmelere cevap verecek bir yapıda; Örgün ve Yaygın eğitimde her yaştaki bireylere mesleki ve teknik eğitim-öğretim alanında, gelişmelerine önderlik yapabilmek; öğrencilerimizin mesleğinde bilgili, becerili, kendine güvenen, deneyimli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak; kendisine ailesine topluma yararlı, üreten, kendini yenileyen, iş ahlakına uymayı prensip edinen, sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilen, nitelikli iş gücünü yetiştirmek için varız
MİSYON : Misyonumuz: Öğrenmeyi öğrenmiş, sektörde tercih edilen mesleki nitelikli eleman yetiştirmek. Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü benimsemiş bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer
Servis : ŞEHİR İÇİ ULAŞIM HASTANE YAVUZLAR DOLMUŞ HATTI GÜZERGAHINDA OLUP 15 DK BİR DOLMUŞ GEÇMEKTEDİR.
Ulaşım : GAP HAVA LİMANINA UZAKLIK 54 KM, DİYARBAKIR HAVA LİMANINA UZAKLIK 80 KM´DİR. SİVEREK´TEN TÜRKİYENİN HER YERİNE GÜNLÜK ÇALIŞAN ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : ŞEHRİN GÜNEY TARAFINDA SİVEREK-ŞANLIURFA YOLU ÜZERİ GÜLPET DİNLENME TESİSLERİ ARKASINDADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ SİVEREK MERKEZE 3 KM UZAKLIKTA SİVEREK-ŞANLIURFA YOLU ÜZERİNDEDİR. ŞANLIURFA´YA UZAKLIK 90 KM, DİYARBAKIR´A UZAKLIK 85 KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri : 34
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 358-410
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL VE FUTBOL ETKİNLİKLERİNE İLÇE DÜZEYDE KATILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :